Kontakt

Sociala medier

Facebook

Instagram

Allmänna frågor och funderingar

Tack för ditt meddelande!

Ledningen

Det är vi som har grundat kLÅ! Här kan du hitta kontaktuppgifter och lära känna oss genom vad våra uppgifter i kLÅ är, sysselsättning samt favoritgrej med Luleå.

Amanda Lundbäck - Projektledare

Håller ihop flocken, strukturerar och är kLÅs grafiska formgivare.

Tog just studenten från mitt fjärde och sista år på gymnasielinjen estetik och media och går nu på Bromma folkhögskola på konstutbildningen Ateljé X. På fritiden umgås jag med vänner och familj, bakar och pysslar om mina växter samt cyklar och går på upptäcktsfärder i vackra Stockholm.

Favorit grej med Luleå är då vi efter månader i mörker, återigen får känna på solens varma strålar i februari/mars. Då det är blå himmel, snön glittrar och man anar att snart kommer våren.

20200518_130522.jpg

Ebba Svonni - Redaktör

Har koll på sociala medier, uppdaterar hemsidan samt skriver och formulerar.

Efter estetiska programmet på gymnasiet studerar jag nu vid Sámij åhpadusguovdásj i Jokkmokk, där jag går slöjdlinjen med inriktning skinn/textil nord. Tiden som inte går till slöjdande spenderas med vänner och familj eller i Norrbottens vackra natur. 

Med Luleå uppskattar jag kanske främst den vackra våren - solen återvänder och vi går en ljusare tid till mötes för var dag som går. Månaden maj heter miessemánnu, kalvmånaden, på nordsamiska och kallas ofta till som början på ett nytt år och våren känns likadant; som början på ett nytt år.

20200518_130044.jpg

Sebastian Olsson - Kommunikatör

LRM_EXPORT_238190366534362_20200518_1306

För tillfället arbetar jag inom kundtjänst, på fritiden driver jag projekt, bowlar och är engagerad i förbundsliv. 2019 tog jag studenten från estetik & media-programmet på NTI med inriktning Grafisk Kommunikation. Gymnasietiden var min språngbräda in i att delta i kLÅ och utgjorde även min start i fotografi, jag har nyligen satt ett långsiktigt mål att bli fotograf på heltid.

Fotograf, rekryteringsansvarig och idébank.

Vad jag älskar mest med Luleå är den sömlösa blandningen vi har mellan grön landsbygd och effektiv stad, jag frodas i vår ovärderliga närhet till såväl naturen som alla stadens nödvändigheter. 

Helena Lindvall - Administratör

Det bästa med Luleå är det naturnära friluftslivet och våra årstidsväxlingar. Dem upplever jag gärna från en kajak, till fots genom skogen, på cykeln eller ett par turskidor. Låt oss bevara det för framtiden!

20200518_133654.jpg

Har koll på ekonomi och formaliteter samt är våran kontakt inom kommunen.

Arbetar på Luleå Kommun där jag projektleder arbetet för hållbart resande. I mitt jobb kommer jag även att stötta och hjälpa dem i kLÅ och alla andra som vill engagera sig!

Vi vill bli fler som jobbar med oss!